Baren

Der holdes fredagsbar i Kemisk Kantine næsten hver fredag i semesteret (se kalenderen). Nogle gange bliver baren dog flyttet til nærliggende lokaler – men så vil der blive informeret om det på vores facebook side, så sørg for at like den.

Fredagsbaren åbner som regel kl. 15.30 og lukker kl. 22.00. Mens baren er åben, er der selvfølgelig mulighed for at købe diverse drikkevarer til studievenlige priser. Vi har et bredt udvalg af øl, drinks og læskedrikke og hvert semester er der et særligt godt tilbud. Vær dog opmærksom på at der ikke tages imod dankort (og alle andre kort) i baren, men det er muligt at betale med MobilePay og kontanter.

Vi har også et stort udvalg af brætspil i baren, som frit kan lånes mod et studiekort el. lignende som depositum. Det er også muligt at låne bolde til beer pong eller købe kortspil.

To stolte traditioner i @lkymia er indtagelse af Arnbitter, bedre kendt som Arne, og spillet Dødskalaha. Er man ikke allerede kendt med hvordan disse ting udføres korrekt, er det noget som bartenderne helt sikkert gerne instruerer i.

I ny og næ afholdes der temabar, her bliver baren pyntet op efter et bestemt tema. Der vil som regel også være særlige tilbud til disse barer og udklædning efter temaet er noget vi bestemt opfordrer til. Et par af temabarene ligger fast, f.eks. afholdes der altid J-dag fredagen efter at juleøllet er kommet og i februar afholdes der Charitybar hvor glemte sager og til tider også @lkymister bortaktioneres hvor overskuddet går til et velgørenhedsformål.