Fester

Fire gange om året (2 pr. semester) holder @lkymia fest. Når der er fest ændrer reglerne sig en smule. Her åbnes der ikke kl. 15.30, men først kl. 20.00. Til gengæld varer festerne altid til kl. 02.00, og der er DJ til at sørge for at dansegulvet bliver fyldt (hvis der da ikke er hyret et band til opgaven). Der er generelt gratis indgang. Det kan godt betale sig at komme tidligt til festerne, da der normalt er HAPPY HOUR, hvor der vil være ekstra gode tilbud. Derudover er alle drinks til fester dobbelt drinks. Til festerne har vi også to barer, en hovedbar inde i kemisk kantine og en loungebar, der for det meste vil være at finde i aud. III.

De fleste fester er temafester, hvor alt fra hvad der sælges i barerne til hvordan der er pyntet op falder inden for temaet. Til disse fester er det meget velset at møde op udklædt efter temaet, men det er bestemt ikke en nødvendighed.

En særlig fest man skal være opmærksom på er julefesten, der ligger en af de første fredage i december (se i kalenderen for den helt præcise dato). Denne fest er nemlig med spisning og efterfølgende krybbespil/Julerevy, kaldet creepshow. Billetterne til denne fest sælges i forsalg i ugerne op til festen, så vær ekstra opmærksom på opslag om fester i november måned.