Bestyrelsen

Formand

Formanden for @lkymia er den der styrer tropperne. Formanden er @lkymias ansigt udadtil, og er den der oftest snakker med vigtige personer på instituttet. @lkymias formand har føling for alt hvad der sker i foreningen, og kan svare på alt, eller ved hvor svaret skal findes.

Formandens arbejde består oftest i papirarbejde bag skrivebordet, men en af de vigtigste opgaver er at holde styr på bestyrelsen, og sørge for at de gør deres arbejde ordentligt. Formanden er også den person der løfter pegefingeren og tager nej-hatten på, når det bliver nødvendigt.

Sammen med resten af bestyrelsen, står formanden for at planlægge kalenderen, interne fester og nye tiltag, samt at indkalde til bestyrelsesmøder og generalforsamlinger.

Hvis du vil kontakte formanden kan du gøre det her:
formand@alkymia.dk

Ka$$

Kasseren (Ka$$) er @lkymias regnskabsansvarlig og står for foreningens regnskab, moms samt indførsel af bilag. Ka$$ er altid sur og nærig, men kan godt gå med til at give penge, hvis formålet er godt og pengepungen er tung.

Det er også kassererens ansvar at sætte en dæmper på resten af bestyrelsens købeglæde, og sørge for at kasseapparatets priser og plu-lister passer, samt afregning af ølregnskab med kantinedamen Eva.

Hvis du vil kontakte Ka$$ kan du gøre det her: kass@alkymia.dk

MøntBø$$

Møntbøssen (MøntBø$$) står for optællingen af penge og byttepenge efter barer og fester samt at mobilpay kører som det skal. Derudover hjælper møntbø$$ ka$$ med at holde de andre i bestyrelsen i kort snor. 

Hvis du vil kontakte MøntBø$$ kan du gøre det her: montboss@alkymia.dk

BarKo

Barkoordinatoren (BarKo) er @lkymias øl ansvarlige person, som hver uge bestiller øl til de kommende fredagsbarer og fester. Udover at have styr på øllet, står BarKo også som kontaktperson til vores øl-leverandør, og koordinerer eventbarer eller sortimentsændringer sammen med dem.

Det er også BarKos ansvar at selve baren fungerer, dvs. at fadølsanlæggene og køleskabene dur, at der er korrekt bemanding på til den pågældende bar, samt at der er nok øl på lager. BarKo får hjælp af Barudvalget til håndtering af pant og modtagelse af nye varer.

Hvis du vil kontakte Barko’en kan du gøre det her: barko@alkymia.dk

FestKo

Festkoordinatoren (FestKo) er ansvarlig for fester, og fordeler efter bedste evne @lkymisterne ligeligt på de forskellige vagter. Festko’en nyder at presse en masse gode ideer til temaer og drinks ud af sit festudvalg.

Ansvaret for drinkskortet, og lageret af diverse sprut-typer og opblandingsvarer ligger også på Festko’en. Det er derfor denne du skal kontakte hvis du gerne vil se din yndlingsdrink i baren.

Hvis du vil kontakte festko’en kan du gøre det her: festko@alkymia.dk

PRAL

Den PR-AnsvarLige (PRAL) er den kunstneriske sjæl i bestyrelsen, med særligt asnvar for plakater og reklamer. Det er PRAL der med hjælp fra sit udvalg laver alle de flotte plakater der i løbet af året kan ses hænge rundt omkring på kemisk institut. Derudover er det PRAL der styrer @lkymias facebook-profiler og står for at få reklameret for temabarer og fester til forelæsningerne.

PRAL kan lave alt i pap og prøver at smitte fest- og barudvalget med sin kreativitet når der skal laves pynt til temabarer og fester. Sidst men ikke mindst falder det endelige ansvar for årets Creepshow og karnevalsfest også på PRAL.

Hvis du vil kontakte PRAL kan du gøre det her: pral@alkymia.dk

TAP

Den Teknisk Ansvarlige Person (TAP) er den praktiske i foreningen, TAP og TAP-udvalget kan altid hjælpe til med alverdens opgaver der skulle opstå.

TAP står for alt det tekniske i foreningen herunder lyd og lys opsætning, det er også TAP og TAP-udvalget der står for vedligeholdelse og rengøring af foreningens rum og udstyr. Desuden er TAP foreningens vaskekone så alle foreningens T-shirts er rene og pæne <3 

Hvis du vil kontakte TAP kan du gøre det her: tap@alkymia.dk